Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Ή ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ; Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΦΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ. ΑΣΑΝΤ ΚΑΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΜΕΤΩΠΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ- ΘΡΙΛΕΡ ΠΟΥΤΙΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


putin-ernogan
ΝΕΩΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ 
O ρώσος πρόεδρος Vladimir Ρutin είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον τούρκο ομόλογό του τον Recep Tayyip Erdogan σήμερα για την κατάσταση στη Συρία.Μια πηγή της τουρκικής προεδρίας δήλωσε ότι ο Erdogan πληροφόρησε τον Πούτιν για τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία κυρίως για την επιχείρηση εισβολής με το παραπλανητικό όνομα Κλάδος Ελαίας στο Afrin και την υλοποίηση θέσεων επιτήρησης στον τομέα της ζώνης αποκλιμάκωσης στο Idlib.
Το Kurdistan 24 αναφέρει το πρωί της 19.2.18 ότι ο συριακός στρατός θα μπει στο  κουρδικό θύλακα του Afrin σύμφωνα με τη συριακή κρατική τηλεόραση sama tv.Ήδη έχουν διαρρεύσει όροι της συμφωνίας που σύμφωνα με τα  μέσα επιτεύχθηκε μεταξύ κούρδων και συριακής διοίκησης για την είσοδο του στρατού στο Αφρίν.
Το sama tv ανακοινώνει πρωί Καθαρής Δευτέρας ότι ο συριακός στρατός θα μπει στο Αφρίν σε λίγες ώρες στις επρχόμενες ώρες.
Κούρδος δημοσιογράφος αναφέρει ότι η συριακή κυβέρνηση ενέκρινε τη συμφωνία συριακού στρατού και YPG για ανάπτυξη συριακού στρατού στο Αφρίν.Το τουρκικό Anadolu αναφέρει επίσης την ανακοίνωση της συριακής κρατικής τηλεόρασης.Στρατιωτικές δυνάμεις του SAA κατευθύνονται προς ζώνη του Αφρίν.Μαζί με το στρατό θ΄αναπτυχθούν και άνδρες των φιλοκυβερνητικών πολιτοφυλακών αναφέρει το συριακό κρατικό κανάλι.
Σύμφωνα με φιλοκυβερνητικές πηγές ο τουρκικός στρατός βομβαρδίζει τις διαδρομές που οδηγούν στο Αφρίν για να μην έχει πρόσβαση ο συριακός στρατός και οι συμμαχικές δυνάμεις που με βάση τη συμφωνία με κούρδους πρόκειται ν΄αναπτυχθούν αυτές τις ώρες εκεί.
Kουρδική δημοσιογραφική πηγή αναφέρει αυτή την πληροφορία πριν λίγο.Ωστόσο η πληροφορία αυτή παραμένει ανεπιβεβαίωτη από επίσημη πλευρά.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου