Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!

Την στιγμή που οι λαθρομετανάστες κάνουν όσα παιδιά θέλουν παίρνοντας επιδόματα, οι Έλληνες στρέφονται στις εκτρώσεις, επειδή δεν μπορούν να συντηρήσουν ένα παιδί. Τα λεφτά τα δίνουν στους φόρους, τους οποίους οι λαθρομετανάστες δεν πληρώνουν
Φυσικά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος αλλά ένας ακόμη λόγος!
Ένα τεράστιο θέμα.. Η πληθυσμιακή έκρηξη των τελευταίων δεκαετιών των τριτοκοσμικών και μουσουλμανικών χωρών και της Κίνας και Ινδίας, και η μεγάλη υπογεννητικότητα του Δυτικού κόσμου.
Το δημογραφικό όπως λένε οι ειδικοί τελικά θα μας αφανίσει.
Δείτε αυτό (μέχρι το τέλος):
https://www.youtube.com/watch?v=43TZz0B-QGw

Φυσικά δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανένα να κάνει (πολλά ή λίγα) παιδιά. Μερικές φορές είναι καλύτερα να μην κάνει, ή να κάνει 1-2, ειδικά σήμερα. Θα έπρεπε όμως να ελεγχθούν οι γεννήσεις παγκοσμίως, όχι φυσικά με εκτρώσεις (είναι έγκλημα) αλλά με προληπτικούς τρόπους..
Βλέποντας τα στατιστικά στοιχεία "του τέλους μας" (αν συνεχίσουμε έτσι), την παρακμή και κατάπτωσή μας που οφείλεται κυρίως στην πνευματική παρακμή μας, νομίζω ότι αυτό είναι ένα ακόμα από τα "σημεία των καιρών"..
Είναι φοβερό (όπως βλέπουμε και στο βίντεο με συγκεκριμένα στοιχεία), ότι η Ευρώπη κατακτιέται από το ισλάμ!
Όσο και να φωνάζουμε όσο και να χτυπιόμαστε όσο και να πλακώνονται κάποιοι με λαθρομετανάστες ή να βάζουμε φράχτες στα σύνορα, δεν γίνεται τίποτα. Φυσικά πρέπει να προστατευτούμε όσο μπορούμε αλλά (αν συνεχίσει η ανεξέλεγκτη αύξηση και εισβολή των ξένων), μακροπρόθεσμα θα αντικατασταθούμε από αυτούς αφού συνεχώς φθίνουμε..
Στην Ελλάδα έχουμε την οικονομική κρίση και την ανεργία στους νέους, όμως όπως βλέπουμε ούτε στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν υπάρχουν γεννήσεις.. Γιατί έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής.
Οι άλλοι λαοί παραμένουν στα κλειστά ιδεολογικά τους "γκέτο" και συνεχίζουν με ένα πρωτόγονο θα λέγαμε τρόπο σκέψης που βασίζει την δύναμη στην "ποσότητα" (των πολλών παιδιών)..
Εμείς από την άλλη έχουμε τελείως εκτραπεί (σαν δυτικός πολιτισμός), από τις αξίες του παρελθόντος και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου