Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΟΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΥΦΛΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ!!!

ΣΟΚΑΡΟΥΝ οι νέες μαρτυρίες για τον διεστραμμένο της Δάφνης: “Με στρίμωχνε στην κουζίνα. Είχε σεξουαλικά βοηθήματα σε εμφανέστατα σημεία. Μου αγόραζε προκλητικά φορέματα και μαγιό, με πίεζε να γδυθώ στο δωμάτιο του για να τα δοκιμάσω…” (BINTEO)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
viastis
Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες για τον 52χρονο Παναγιώτης Κοντζιλέλος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (04.05.2017), για την αρπαγή, τον βασανισμό και τον βιασμό 20χρονης φοιτήτριας, στο σπίτι του στη Δάφνη.
“Με στρίμωχνε στην κουζίνα. Είχε σεξουαλικά βοηθήματα σε εμφανέστατα σημεία. Μου αγόραζε προκλητικά φορέματα και μαγιό, με πίεζε να γδυθώ στο δωμάτιο του για να τα δοκιμάσω…”, αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 η 25χρονη Αναστασία, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του δράστη, για περισσότερους από έξι μήνες.
Νωρίτερα, σήμερα, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να ερευνηθεί αν είναι γνήσιο το πιστοποιητικό τυφλότητας που έχει εμφανίσει ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος με ανάρτηση του στα social media, αλλά και να διακριβωθεί το πότε και από ποιόν χορηγήθηκε. Ο 52χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.
Ο Κοντζιλέλος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, για τον βιασμό και τα βασανιστήρια σε βάρος 20χρονης φοιτήτριας, σ’ ένα υπόγειο στην περιοχή της Δάφνης οδηγείται στην φυλακή.
Ο ίδιος ήταν αμίλητος μπαίνοντας και βγαίνοντας από τον ανακριτή. Ωστόσο ο δικηγόρος που ορίστηκε αυτεπάγγελτα είπε πολλά. Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο ο 52χρονος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ακόμη και στις ρωτήσεις εάν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του ή εάν επιθυμεί να ζητήσει συγνώμη από την 20χρονη φοιτήτρια ο 52χρονος αρνήθηκε να πει το παραμικρό.
Ο Ελευθέριος Ειρηνάκης, δικηγόρος που διορίστηκε για την υπεράσπιση του βιαστή της δράσης, σε δηλώσεις του στο Newsit.gr, ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του έχει σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του και υποβλήθηκε αίτημα για παργματογνωμοσύνη.
Είπε ακόμα ότι «Επειδη το ατύχημα με τα μάτια του το έπαθε πρόσφατα, δεν ειναι εκ γενετής τυφλός, μπορεί να δημιουργήσει ενα πλαίσιο στο οποίο μπορεί να κινηθεί με σκιές και με φως. Δεν ξεχωρίζει δηλαδή πρόσωπα, απλά σκιές». Για όσα ακούγονται για το μηχανάκι που είχε, ο δικηγόρος είπε ότι είχε παλιότερα μεγάλη μηχανή αλλά την έχει κρατήσει πλέον ως συλλεκτική.
Ερωτηθείς σχετικά με τις κάμερες που είχε στο σπίτι του είπε ότι «Ήταν απλώς κάμερες που τις είχε για να κινείται με την βοήθεια της τεχνολογίας στον χώρο».
Σε ερώτηση του εισαγγελέα για το πως κινείται χωρις μπαστούνι ο δράστης, ο συνήγορος του ανέφερε πως κανονίζει το βήμα του ανάλογα με το πως κινούνται οι υπόλοιποι γύρω του. Αξίζει να σημειωθει πως ο δράστης δεν έχει προσκομίσει το ποιστοποιητικο απο τα ΚΕΠΑ, σύμφωνα με το οποιο βεβαιώνεται το ποσοστό αναπηρίας του και το οποίο είχε αναρτήσει ο ίδιος στο facebook. Εντύπωση πάντως προκαλεί μια αποστροφή του δικηγόρου που ανέφερε ότι «Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι ό,τι έχει γίνει έχει γίνει με την συναίνεση της κοπέλας. Και αυτό, από βίντεο παρελθόντος χρόνου αποδεικνύεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου