Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...-ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Δήμος (ξανα)δίνει το καλό παράδειγμα στο παρκινγκστάν της πόλης

Ο Δήμος (ξανα)δίνει το καλό παράδειγμα στο παρκινγκστάν της πόλης
Ωρα 1 το πρωί. Ενα αυτοκίνητο του Δήμου Λαρισαίων κάνει βόλτες επάνω στην πλατεία. Στην αρχή σταματάει στη γωνία απέναντι από την Εθνική (επάνω στην πλατεία). Κατεβαίνει και αρχίζει να μιλάει στο κινητό του. Περνάει λίγη ώρα. Μπαίνει πάλι μέσα και βάζει μπροστά. «Θα φύγει και δεν πρόλαβα να τον φωτογραφίσω καλά» σκέφτομαι.
Κάνω λάθος (ευτυχώς η δυστυχώς). Κάνει έναν κύκλο (επάνω στην πλατεία) και εμφανίζεται και σταθμεύει και πάλι λίγα μέτρα πιο κάτω, αυτή τη φορά σε ένα λιγότερο εμφανές σημείο (επάνω στην πλατεία). Κάθομαι απο περιέργεια να δω αν κάτι περιμένει. Ξαναβγαίνει και ξαναμιλάει στο κινητό. Αρχίζει και κάνει βόλτες γυρω απο το αυτοκίνητο και μετά λίγο πιο πέρα.
αυτοκινητο 2αυτοκινητο 3 αυτοκινητο 4
Η ώρα περνάει. Εχει πάει πλέον 1:30. Η βραδιά δεν είναι και από τις πιο ζεστές, οπότε φεύγω εγώ. Για τον υπάλληλο, δεν είμαι σίγουρος. Ούτε αν τελικά έφυγε, ούτε αν τελικά θα ξαναπαρκάρει χωρίς λόγο επάνω στην πλατεία, ούτε για το αν κάποιος άλλος θα τον μιμηθεί.
Γυρνάω σπίτι. Ανοίγω την τηλεόραση και πέφτω σε μια επανάληψη εκπομπής που έλεγε ότι μάλλον δεν το γλιτώνουμε και το 4ο μνημόνιο. Ξαναφέρνω στο μυαλό τον οδηγό επάνω στην πλατεία και αρχίζω να μετράω μνημόνια. Αν δεν ήμουν τόσο κουρασμένος, μάλλον ακόμα θα μετρούσα… Καληνύχτα Λάρισα, καληνύχτα Ελλάδα.
Μ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου