Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ -2Η ΜΕΡΑ ΘΡΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΑΜΟΡΦΗ ΜΑΖΑ ΣΙΔΕΡΙΚΩΝ

Φωτο – ντοκουμέντο από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Φωτο – ντοκουμέντο από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου
ΦΩΤΟ: larissanet.gr
Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το στρατιωτικό ελικόπτερο τύπου «Χιούι», το οποίο κατέπεσε το πρωί στην περιοχή του Σαρανταπόρου.
Απ’ αυτήν την τραγωδία έχασαν τη ζωή τους τέσσερις στρατιωτικοί, ενώ μία αρχιλοχίας δίνει μάχη για τη ζωή της στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία – ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα η larissanet.gr:
Ελικόπτερο_
 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Τα στοιχεία των στρατιωτικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο

Τα στοιχεία των στρατιωτικών που επέβαιναν στο ελικόπτερο
Στοιχεία για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς που έχασαν την ζωή τους από την πτώση του ελικοπτέρου στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και της συναδέλφου τους που επέζησε, αλλά νοσηλεύεται τρεαυματισμένη, δόθηκαν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Όπως έγινε γνωστό, ο υποστράτηγος (Τεθωρακισμένων) Ιωάννης Τζανιδάκης, είχε προαχθεί με τις φετινές κρίσεις και τοποθετήθηκε ως υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς. Η προηγούμενη θέση του, ως ταξιάρχου, ήταν διευθυντής του Ε κλάδου στο ΓΕΕΘΑ. Ήταν τάξεως 1984.
Ο συνταγματάρχης (Τεθωρακισμένων) Θωμάς Αδάμος, ήταν 50 ετών και ήταν διευθυντής ασφαλείας στην 1η Στρατιά. Ήταν τάξεως 1989.
Ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου, ταγματάρχης (Αεροπορίας Στρατού) Δημοσθένης Γούλας, ήταν 35 ετών και είχε συμπληρώσει 1.620 ώρες πτήσεως στα ελικόπτερα αυτού του τύπου.
Ο συγκυβερνήτης, υπολοχαγός (Αεροπορίας Στρατού) Κωνσταντίνος Χατζής, ήταν 28 ετών και είχε συμπληρώσει 405 ώρες πτήσεως στα συγκεκριμένα ελικόπτερα.
Η αρχιλοχίας (Αεροπορίας Στρατού) Βασιλική Πλεξίδα, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης) είναι 26 ετών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου