Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ!!!

Θέλουν 3.000 πρόσφυγες στη Λάρισα την ώρα που δεν μπορούν να διαχειριστούν τους 1.500!


Στον απόηχο του βίντεο ντροπής που δημοσίευσε από χθες το onlarissa.gr πραγματοποιείται η ευρεία σύσκεψη φορέων που συγκάλεσαν Περιφέρεια και δήμος Λαρισαίων για το προσφυγικό και την καλύτερη οργάνωση στον καταυλισμό του Κουτσόχερου.
Η είδηση της ημέρας ήρθε από τον διοικητή της 5ης Υγεινομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς κ. Νέστορα Αντωνίου ο οποίος μετέφερε πληροφορίες για έλευση συνολικά 2.500 με 3.000 προσφύγων στη Λάρισα!
Κι όλα αυτά την ώρα που ο εκπρόσωπος του στρατού κ. Μαγαλιός υποστήριξε πως το βίντεο έδειχνε πρόσφυγες που είχαν παραβιάσει αποθηκευτικό χώρο και πετούσαν τρόφιμα και διάφορα σε άλλους πρόσφυγες (σ.σ. γιατί άραγε οι άλλοι δεν έμπαιναν μέσα από την παραβιασμένα πόρτα και περίμεναν απ’ έξω εφόσον συνέβη κάτι τέτοιο;), για να παραδεχθεί στη συνέχεια πως ο αριθμός των προσφύγων είναι τέτοιος που δύσκολα μπορεί να γίνονται αντιληπτές όλες οι κινήσεις τους. «Δεν κρατιέται αυτός ο κόσμος και ούτε το προσωπικό που υπάρχει εκεί μπορεί να επέμβει» είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.
Η εκτίμηση του κ. Αντωνίου πάντως για ακόμη και 3.000 πρόσφυγες προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου Λαρισαίων.
Ακούστηκαν επίσης πολλές φωνές και παράπονα για ελλείψεις όχι μόνον συντονισμού αλλά και λειτουργικότητας στον καταυλισμό.
syskepsi prosfyges


Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2016/03/29/theloun-3-000-prosfiges-sti-larisa-tin-ora-pou-den-boroun-na-diachiristoun-tous-1-500/

1 σχόλιο:

  1. H απάντηση είναι απλή. Όποιος θέλει γιουσουφάκια τα παίρνει στα σπίτια του και στις αυλές του με ποσόστωση. Ούτε δάκρυα, ούτε τρολιστικά βίντεο με ΔΗΘΕΝ αντιρατσιστικά ένστοικτα (όσους αντιρατσιστές ξέρω κανένας δεν θέλει λάθρο σπίτι του) και όποιος είναι φιλάνθρωπος πολύ να κάνει τα παραπάνω. Σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή