Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Ο ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

Ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου καταγγέλει Α. Βαγενά, Ν. Παπαδόπουλο και Β. Κόκκαλη



Σκληρή ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τους βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης Αννα Βαγενά, Νίκο Παπαδόπουλο και Βασ. Κόκκαλη για την απόφασή τους να ψηφίσουν το νομοσχέδιο που προβλέπει την επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί εξέδωσε η διοίκηση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου. Στην ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:

“Με το παρόν καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση των τοπικών Βουλευτών στο θέμα της φορολογίας του κρασιού το οποίο και υπερψηφίστηκε.

Συγκεκριμένα αφορά τους Βουλευτές:

Παπαδόπουλο Νίκο / ΣΥΡΙΖΑ

Βαγενά Αννα / ΣΥΡΙΖΑ

Κόκκαλη Βασίλειο / ΑΝ.ΕΛ

Κυρία/ε Βουλευτά,

με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την απόλυτη απογοήτευσή μας σχετικά με την ψήφιση από πλευράς σας του νομοσχεδίου στην Βουλή που αφορά την απόφαση να εφαρμοσθεί φόρος στο κρασί κατά 0,20 ευρώ ανά λίτρο.

Εσείς, ένας Βουλευτής που προέρχεστε από αγροτική περιφέρεια και “υπερασπιστήκατε” τα αγροτικά θέματα, πως είναι δυνατόν να υποστηρίζετε ένα τέτοιο νομοσχέδιο που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους για την οινοποιία και την αμπελοκαλλιέργεια;

Ή δεν μπορείτε να αντιληφθείτε τις επιπτώσεις που θα έχουν αυτές οι συντονισμένες προσπάθειες στο μέλλον του πρωτογενούς τομέα, ή ακολουθείτε τυφλά τις κομματικές εντολές.

Σε κάθε περίπτωση, όλοι εμείς οι αμπελοκαλλιεργητές θεωρούμε ότι οι ενέργειές σας αυτές είναι απαράδεκτες και επικίνδυνες για τον τόπο και ως τέτοιες θα τις αντιμετωπίσουμε.

Έχετε καταδικάζει όλους τους αμπελοκαλλιεργητές της επαρχίας Τυρνάβου σε αφανισμό.

Ο λαός όμως, κυρία/ε Βουλευτά, είναι αυτός που σας έχει εκλέξει και δυστυχώς για εσάς έχει και μνήμη”.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό είναι το μήνυμα για την εφημερίδα ''Ελευθερία'' που εστάλη και δημοσιοποιήθηκε στην σελίδα της κατόπιν ερώτησης και φυσικά που ούτε ανταπάντησε (στη ''δευτερολογία'' της) καθώς ταπώθηκε, τι να πει άλλωστε!
    ''Είστε η πιο Μαρξιστικού τύπου -αναρχική εφημερίδα που το δείχνει και που τα μόνα που της ενδιαφέρουν και ασχολείται είναι: τι έκανε ο αλβανός εκλιπόντας από μαχαίρι ομοεθνών του-δεν έφταιγαν οι Έλληνες σε τπτ στο κάτω κάτω- (που ο Θεός να το αναπαύσει το παιδί δεν έχω κάτι προς Θεού ...αλλά υπάρχει κ 1 όριο όχι το ίδιο θέμα όλη την ώρα) , τα συνθήματα που βρωμίζουν κατά καιρούς τον Γλυπτό ποταμό της Λαρισαίας γλύπτριας συμπολίτισσάς μας από αναρχικούς και είναι κατά την γνώμη σας επανάσταση για να φιλοξενηθούν αρτίως στα πρωτοσέλιδά σας (αλήθεια θα σας άρεσε να ερχόντουσαν και να βάφανε/γκρεμίζανε τα γραφεία σας αυτοί, την δική σας περιουσία;) και το πως θα φιλοξενήσουμε -λες και το αντέχουμε σαν χώρα και είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ- όλα τα εκατομμύρια τις ασίας... τους μετανάστες, που εισήλθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Ελλάδα, χωρίς καμία αναφορά για τα εγκλήματα -ως οφείλεται όπως κάνουν όλα τα μέσα να αναδείξετε- από την μεριά τους, εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και του Ελληνικού Συντάγματος, στο όνομα μιας ψευδοιδεολογίας σας, οπότε εγώ (όπως και χιλιάδες Λαρισαίοι) δεν ανακαλώ τπτ. υ.σ. Αν αυτοί οι μετανάστες θέλουν (και θέλετε) να αποκαλούνται ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, τότες να εισέλθουν από την ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στην ΕΛΛΑΔΑ, διαφορετικά με βάση το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ και τα νομοθετήματά του λέγονται ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ διότι εισέρχονται από μία ΜΗ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η ΤΟΥΡΚΙΑ εν προκειμένω (και για αυτή την ενέργεια κάποιο λάκο έχει η φάβα που όλοι καταλαβαίνουμε -αλήθεια γιατί δεν πάνε στα εμιράτα ή να καθίσουνε στην τουρκία που δεν έχει πόλεμο;-) , ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΙΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και δεν έχουμε ουδεμία ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τους αντιμετωπίσουμε σαν πρόσφυγες στη χώρα μας ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ, με όλες τις εις βάρος μας αρνητικές συνέπειες (πολιτισμός-οικονομία που δεν αντέχεται) και τα συνεπακόλουθα αποτελέσματα που βασίζονται στους διαφορετικούς τους από εμάς γενικά τρόπους ζωής και πολιτισμούς τους (τρομοκρατικές ενέργειες τζιχαντιστών με εκατοντάδες ΝΕΚΡΟΥΣ όλη την ώρα!). Για να μην κάνετε λοιπόν εκ του ασφαλούς ιδεολογική κριτική (διότι μόνο δημοσιογραφία δεν είναι) όλη την ώρα μιας και σας τρώει τόσο το μαράζι, προτείνω αν θέλετε παρά τω νόμο στις ''πληθωρικές'' οικίες σας να φιλοξενήσετε εσείς καμιά τριανταριά ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, καμιά τριανταριά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και καμιά σαρανταριά ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ και τότε να σας δω εκεί! Θα σας παραδεχτώ επίσης δικαίως πραγματικά πως είστε ''σύμφωνοι'' με την ιδεολογία που πρεσβεύετε και θέλετε να περάσετε μέσου ενός φύλλου, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, βάση της κατάπτυστης, μονόπλευρης και αντιδεοντολογικής αυτής, συνεχόμενης... ιδεολογικής σας εις βάρος των πολιτών, δημοσιογραφο-''σκορδοκαΐλας'' και καφρίλας. Εμείς ευχαριστούμε, αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή