Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

NA ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!

Σπάνιο ασημένιο οκτάδραχμο επιστρέφει στην Ελλάδα

Σπάνιο ασημένιο οκτάδραχμο επιστρέφει στην Ελλάδα
Τον δρόμο για την Ελλάδα θα πάρει μέσα στις επόμενες εβδομάδες αρχαιοελληνικό νόμισμα σημαντικής ιστορικής αξίας που εδώ και έξι χρόνια φυλάσσεται στη Ζυρίχη, καθώς έχει κατασχεθεί από τις ελβετικές αρχές. Το ασημένιο οκτάδραχμο εικονίζει στη μία του όψη τον βασιλιά της Βισαλτίας Μοσσή, και η πραγματική του αξία υπoλογίζεται σε 120.000 ευρώ.
Η «Κ» είχε ερευνήσει την υπόθεση του οκτάδραχμου, παρουσιάζοντας το νομικό παρασκήνιο, μαρτυρίες φυλακισμένων πληροφοριοδοτών και ιστορίες ανθρώπων για τους οποίους η συλλογή νομισμάτων έγινε το πάθος τους. Χθες, το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε τον επαναπατρισμό του νομίσματος εντός του Σεπτεμβρίου.
«Δεν θα ρίσκαρα ποτέ την καλή μου φήμη για αυτό το νόμισμα, για οποιοδήποτε νόμισμα», είχε πει τον περασμένο Μάρτιο ο 50χρονος Λιβανέζος, διεθνούς φήμης έμπορος έργων τέχνης και φερόμενος ως ιδιοκτήτης του οκτάδραχμου, μιλώντας στην «Κ» υπό τον όρο της ανωνυμίας. Τότε είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συναινέσει στον επαναπατρισμό του νομίσματος, όπως και έπραξε.
Ηταν Σεπτέμβριος του 2009 όταν στάλθηκε ένας φάκελος στο τμήμα αρχαιοκαπηλίας στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Μέσα υπήρχαν φωτογραφίες ενός ασημένιου οκτάδραχμου του 480-460 π.Χ. και μία επιστολή. «Πριν από τρία χρόνια στη Βυρώνεια Σερρών βρέθηκε αυτό το νόμισμα. Οι ευχές μου για την επαναφορά στον τόπο του. Ενας φίλος», έγραφε ο ανώνυμος αποστολέας και ενημέρωνε ότι θα γινόταν δημοπράτησή του σε έναν μήνα. Οι ελβετικές αρχές κατάσχεσαν το νόμισμα στο ξενοδοχείο Baur au Lac της Ζυρίχης. Μία αρχαιολόγος και μία συντηρήτρια του Νομισματικού Μουσείου Αθήνας ταξίδεψαν στην Ελβετία και επιβεβαίωσαν την αυθεντικότητά του.
Τρία χρόνια αργότερα, δύο συλληφθέντες για άλλη υπόθεση αρχαιοκαπηλίας έδωσαν διαδοχικές καταθέσεις για το νόμισμα. Τον Νοέμβριο του 2014 η «Κ» συνάντησε στις φυλακές Νιγρίτας έναν εκ των δύο πληροφοριοδοτών. Εξέτιε ποινή φυλάκισης 22 ετών. Στα 69 του χρόνια βασανιζόταν από προβλήματα υγείας. «Αυτό το οκτάδραχμο το έβγαλε στη Βυρώνεια ένα Βουλγαράκι που δούλευε τσομπάνος», είχε πει. Σε τρεις καταθέσεις του είχε πει ότι ο βοσκός πούλησε το νόμισμα στο αφεντικό του για λίγα ευρώ, αυτό κατέληξε σε κάτοικο Σερρών προς 1.000 ευρώ και τελικά υφαρπάχθηκε από ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη. Τα ίχνη του νομίσματος χάθηκαν μέχρι τη δημοπρασία.
Προϋπόθεση επαναπατρισμού ήταν η έκδοση αμετάκλητης απόφασης από αρμόδιο ελληνικό ποινικό δικαστήριο που θα αποδεικνύει ότι πρόκειται για προϊόν λαθρανασκαφής. Τελικά δεν χρειάστηκε. Μέσα στον Μάιο, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, οι κατηγορούμενοι και φερόμενοι ως ιδιοκτήτες δήλωσαν ότι το παραχωρούν ανεπιφύλακτα.
«Η επικείμενη επιστροφή του νομίσματος στη γενέτειρά του δικαιώνει τον πολυετή αγώνα που δώσαμε στη διεκδίκηση και τον επαναπατρισμό του. Η Ελλάδα χρησιμοποίησε για άλλη μία φορά με επιτυχία τα νομικά εργαλεία που διαθέτει για την προστασία της πολιτιστικής της κληρονομιάς στη διεθνή μάχη που δίνει κατά της παράνομης διακίνησης των πολιτιστικών αγαθών της», λέει στην «Κ» ο δικηγόρος Ηλίας Μπίσιας, που εκπροσώπησε στην υπόθεση το ελληνικό Δημόσιο στην Ελβετία. «Ο εντολέας μου ουδεμία ανάμειξη είχε στη φερόμενη λαθραία ανασκαφή και διακίνηση του νομίσματος. Εντούτοις, με την ανεπιφύλακτη συναίνεσή του για τον επαναπατρισμό του αργυρού οκτάδραχμου, τίμησε τον λόγο του προς την ελληνική Δικαιοσύνη και απέδειξε την προσήλωσή του στην προστασία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, στην οποία η Ελλάδα κατέχει εξέχουσα θέση», αναφέρει ο συνήγορος του Λιβανέζου στην Ελλάδα, δικηγόρος Σταύρος Τόγιας. Στην επικοινωνία του με την «Κ», ο Λιβανέζος υποστήριξε ότι είχε αγοράσει το νόμισμα προς 75.000 ευρώ με καλή πίστη και τα απαραίτητα παραστατικά από τον Ιταλό συλλέκτη Μ.Μ., την ποινική δίωξη του οποίου ζητά από τις ελληνικές αρχές.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

15 σχόλια:

  1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ- Ηλίας Κασιδιάρης: "Στην περιοχή του Βοτανικού στήθηκε παράνομος καταυλισμός λαθρομεταναστών και ετοιμάζονται να φτιάξουν ισλαμικό τέμενος για τζιχαντιστές με τις ψήφους των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των υπόλοιπων αποκομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου που σήμερα παριστάνουν τους πατριώτες για προσωπικά οφέλη και για να κλέψουν την ψήφο του Ελληνικού λαού.
    Η Χρυσή Αυγή είναι η δύναμη που αντιστέκεται γι΄ αυτό και μας αποκλείουν από τα στημένα ντιμπέητ. Στις εκλογές όμως ο ελληνικός λαός θα αποκλείσει όλα τα ανθελληνικά απο-κόμματα του Μνημονίου".

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/periodeia-stelechwn-chrushs-aughs-se-rouf-kai-botaniko-binteo#ixzz3kfWqNlGf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ:
    1/ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    2/ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ
    3/ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;
    3/ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ...
    4/ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    5/ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ή ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ Κ.Λ.Π., ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ...
    ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΘΙΓΟΥΝ Ή ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΥΒΡΕΙΣ... ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω & λίγα πράγματα, η ''χρυσή αυγή'' έχει στείλει δελτία τύπου σε 5.000 μέσα, είναι συνεπώς εύκολο να τα βρει κάποιος, αλλά και ο Καζάκης δεν έκατσε να στείλει συγκεκρινένα σε άλλες συλλογικότητες ή έστω απλούς πολίτες, επιχειρηματίες, γνωστούς για τα δρώμενα της πόλης κλπ άτομα [δηλαδή δεν μπορώ να το κατανήσω πως το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ έστειλε αποκλειστικά στους κατόχους της συγκεκριμένης ιστοσελίδας ξεχωριστό δελτίο τύπου...δικάστε μας]. 'Οσο για το χωρίο ''ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ Χ.Α ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ..'' προκαλώ τον γραφέα της παραπάνω φράσης, να στείλει έστω και κάτω από αυτό το σχόλιο μία γραμμή που έχει δημοσιεύσει για το συγκεκριμένο κόμμα [ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ] (το οποίο παρεπιμτόντως δεν είναι ένα τυχαίο κόμμα, αλλά η ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ του κοινοβουλίου και της Ελλάδας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης κάτι άλλο που δεν επισημάνθηκε είναι το γεγονός πως ούτε κι η φράση ΄΄ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ή ΟΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ Κ.Λ.Π΄΄ ισχύει, καθώς έχουμε πάμπολα άρθρα ήδη ύπάρχουν αλλά και έχουμε κρατήσει όπως αυτό http://ellinikiepanafora.blogspot.gr/2015/06/2.html ''ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ'' και άλλα κολακευτικά σχόλια κατά καιρούς για μικρά κόμματα για μικροπολιτικές σκοπιμότητες (;) και ΟΧΙ για κινήσεις βουλευτών τους. Οι πολίτες χρειάζονται ενημέρωση για τις ΘΕΣΕΙΣ των κομμάτων, να ξέρουν τι θα ψηφίσουν...δεν τους ενδιαφέρει που πήγε ο ένας βουλευτής και τι έκανε o άλλος στη προσωπική του ζωή. ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ του ενημερώνεται ο κόσμος, με το κουτσομπολιό θα ενημερωθεί; Στο σκέλος πως σκέφτεστε να κλείσετε τα σχόλια, δεν θα εντυπωσίαζε να λέμε την αλήθεια και κανέναν, καθώς η τακτική αυτή είναι γνωστή και συνώνυμο της συγκάληψης της πασιφανέστατης αλήθειας προς όφελος της ματαιοδοξίας του ενός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υ.σ. http://ellinikiepanafora.blogspot.gr/2015/06/blog-post_19.html ΟΙ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΟΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΕΗ (- Κολακευτικά σχόλια για ΑΝΕΛ 2 κ άλλα πολλά)
    Κατά τα άλλα μόνο για τις κινήσεις βουλευτών ενημερώνει αυτή η σελίδα ... Θίγεστε! (γέλιο)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://ellinikiepanafora.blogspot.gr/2014/12/blog-post_10.html (- Κολακευτικά σχόλια για ΑΝΕΛ 3 κ άλλα πολλά) ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ!!!

    Που να έκανε και φυλακή ο Καμμένος [σαν τον Μιχαλολιάκο]... θα βγάζατε και πλακάτ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι ΑΝΕΛ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΆΦΟΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΚΙ ΆΛΛΑ ΚΌΜΜΑΤΑ. Η ΧΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΈΣΤΕΙΛΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΈΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΎΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .''Όπως σας έστελναν και άλλα κόμματα'', που όμως δεν τα έβαλες ποτέ όλως τυχαίως στον βαθμό που έβαλες τους ΑΝΕΛ, και όπως πιο πριν στην αρχή έβαζες ένα άλλο κόμμα πάλι σε τέτοιο μέγιστο βαθμό, τον ΛΑΟΣ. Όλο αυτό αναιρεί λοιπόν αυτά που είπες στο πρώτο μήνυμα περί αντικειμενικής ενημέρωσης των πολιτών για ΟΛΟΥΣ και όλες τις εξελίξεις στα εσωκομματικά κάποιων με σκοπό να ψηφίσει ο πολίτης με τα συγκεντρωτικά κριτήριά του και κατά 2ον δεν ξέρουμε αν είσαι εντός πραγματικότητς αλλά αυτό όλο που κάνετε λέγεται ΄΄μεροληψία'' και υπάρχει στο Ελληνικό λεξικό, όλα τα υπόλοιπα είναι προσβολή στην νοημοσύνη του καθενός. Αλήθεια εμένα την δική μου σε αυτό το λέβελ τη θέτεις ή είναι όσοι σε ακολουθούν σε αυτό; Αν όντως ναι πραγματικά λυπάμαι!

      Διαγραφή
  8. Υ.σ. Κάτι άλλο. Για τον αξιότιμο κύριο Χάμο, υπήρχε προ λίγου ημερών μία εξέλιξη! (http://ellinokratein.blogspot.gr/2015/09/16-2-2016.html). Δεν είδα πάλι να αναφερθεί ή να σχολιαστεί κάτι επί αυτού. Μήπως υπάρχει το δόγμα συμφωνώ με το σύστημα πριν με λερώσει και εδώ και δεν το αγγίζω; Εδώ μας έρχονται στο μυαλό 2 φράσεις. Το ''πρὶν ἀλέκτορ φωνῆσαι τρὶς ἀπαρνήσῃ με''... ' και το ''νίπτω τας χείρας μου''!
    Τα δελτία τύπου είναι ''πρόθυμα'' και βοά ο τόπος!
    Με το μεν πνεύμα ''πρόθυμον'' και τη δε σάρξ ασθενή, είναι που δεν αξίζει το ''φαί''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε αγνέ Χρυσαυγίτη Εθνικιστή. Καλή η κριτική στο ιστολόγιο εδώ αλλά κάνε πρώτα κριτική στο κόμμα σου που το έχεις αγιοποιήσει. Να μην είστε κορ¨οιδα. Την ίδια στιγμή που ο αρχηγός και ο Ηλίας αποκαλούν προδότες και αλήτες τους πολιτικάντιδες κάποια στελέχη φλερτάρουν με τη Νέα Δημοκρατία Δες εδώ τα αγκαλιάσματα της βουλευ΄τινας σας με τη βουλευ΄τη της ΝΔ στο Βίτσι...Κάντε πρώτα κριτική στο κόμμα και μετά οπουδήποτε αλλού... http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_44.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ. ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΑΖΑΜΕ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ 10. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ: http://ellinokratein.blogspot.gr/2015/07/8_10.html
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΠΟΥ Ή ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ;;; ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΤΡΕΞΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ...ΟΥΤΕ ΤΟ 2150!!! ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν νομίζεις πως κλείνοντας τα σχόλια θα σωθείς από την αλήθεια αυταπατάσαι!
      Επειδή κάποιοι Λαρισαίοι έγραψαν κάποιες γραμμές δεν σημαίνει πως δεν γνωρίζεται η πασιφανέστατη αλήθεια όλων των κοινών θνητών και επειδή δεν αναφέρεται πολλές φορές!
      Απλά θα δείξεις άλλη μια πτυχή της φασίζουσας ιστοσελίδας, φασίζουσας υπό την έννοια του ''γράφω για μικροπολιτικές σκοπιμότητες που ίσως κάποτε (ή προσπαθώ να) μου έρθουν ουρανοκατέβατα, να τις πιάσω και να τις καρπωθώ και ΕΓΩ''!
      Δεν είμαι άγνωστος Εγώ, εσύ δεν ξέρω τι είσαι ή τι προσπαθείς να γίνεις εδώ μέσα!
      Πίσω από κόμματα δεν τρέχουμε, πηγαίνουμε σε κόμματα που είναι σύμφωνα με τις αντιλήψεις μας, που είναι τα μόνα ΚΑΘΑΡΑ κόμματα και από τον ΣΔΟΕ και από τα άλλα κλιμάκια των ελεγκτικών μηχανισμών!
      ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ (εκτός της χρυσής αυγής)!
      Για τον φανατισμό ας προσέχατε! Εννοώντας πάντα τα μεγαλύτερα απο-κόμματα-εγκληματικές οργώνώσεις που αφαίμαξαν τον Ελληνικό λαό, οδηγούν κόσμο στην αγχώνη και συνεχίζουν την σπατάλη του δημοσίου χρήματος (και οικονομικοί εγκληματίες) , χωρίς να γίνεται επί της ουσίας τίποτα τόσα χρόνια., ενώ η χρυσή αυγή δεν παίρνει δεκάρα ακόμα και σ'αυτές τις εκλογές αλλά εκλέγεται ως τρίτο κόμμα! Σε περίπτωση που εννοείται ακραίο τον τρίτο πολιτικό φορέα της χώρας λοιπόν [περισσότερο ακραίο από τον ΛΑΟΣ με τον ΠΑΤΤΑΚΟ, ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΤΕ κάποτε δεν υπάρχει κάτι άλλο], ενημερωτικά είναι νόμιμο κόμμα από τον άρειο πάγο και τρίτο στο κοινοβούλιο -για τις διαδιακασίες εγκυρότητας-, πέρα από την προσφορά του στον Ελληνικό λαό και τις πραγματικές λύσεις που δίνει σε όλα τα θέματα, δεν πείραξε κανέναν άλλο (για βλακείες νταβατζήδων μεγαλοκαναλαρχών, βουτηγμένων στην ψευτιά και στην κατασπατάληση των δημοσίων έργων [αυτούς προσκυνάτε μήπως μπας και;;] αθωώθηκε πανηγυρικά) και σε αυτό τον φορέα, αξίζει να προσχωρήσει κανείς διότι με π@ρδές (...βλέπε καζάκη και ψευτοπατριωτικές αριστερές για προσωπικά οφέλη και προβολή του εγώ μας), αβγά δεν βάφονται (...δεν λύθηκε και δεν λύνεται κανένα πρόβλημα όπως το λαθρομεταναστευτικό) !
      Οι έντιμοι άντρες απαντούν όμως και στις ερωτήσεις, γι αυτό ξαναεπαναλαμβάνω, αν και γνωρίζω. Για τον αξιότιμο κύριο Χάμο, υπήρχε προ λίγου ημερών μία εξέλιξη! (http://ellinokratein.blogspot.gr/2015/09/16-2-2016.html). Δεν είδα πάλι να αναφερθείς ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ή να σχολιαστεί κάτι επί αυτού. Συμφωνείς με την εισαγγελία Ροδόπης ή κάνεις τυμπεκί ψιλοκομμένο πάλι...κύριε ''πατριώτη΄΄ των ωραίων Αρχαίων νομισμάτων;! Φαίνεται πως το δόγμα ''συμφωνώ με το σύστημα πριν με λερώσει και εδώ και δεν το αγγίζω'' καλά κρατεί. Η ματαιοδοξία του ενός ήταν πάντα γλυκειά, έλα όμως που οι καρποί αυτής είναι και υπαρκτοί τις περισσότερες φορές! Εδώ;

      Διαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΔΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗ Χ.Α;;; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΧΑΡΗΚΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ!!! ΔΕΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ \
    Υ.Σ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 1 ΚΑΙ 2, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΠΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ Ε.Ε. ΚΑΙ ΕΥΡΩ....ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τον Αστέριο Χάμο φυσικά και διαφωνείς με την εισαγγελία αλλά μία ανάρτηση δεν έβαλες γι αυτό το θέμα. Μετράμε σελίδες που ανέδειξαν το θέμα υποστηρίζοντας τον ΠΕΣ του Αστέριου Χάμου
    1) http://www.xronos.gr/detail.php?ID=98911
    2) http://www.thrakitoday.com/2015/09/poiniki-dioxi-gia-ta-filadia-pou-petaxan-tourkiko-proxenio-komotinis.html
    3) http://www.videotex.gr/

    Σοβαρές σελίδες, όχι blogάκια... Εσείς αρέσκεστε στο να αφιερώνετε χρόνο ΜΟΝΟ για την προσωπική σας προβολή -και για να μαζέψετε κάποιους στην ομάδα σας ή οτιδήπποτε είναι τέλοςπάντων- και για κανέναν άλλο που επιβουλεύεται την πατρίδα μας..ίσως για αυτό να τρέχετε και στις εκδηλώσεις του Αστέριου....Δεν θέλει πολύ κλικ-κλικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή