Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΣΚΗΝΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ!!!

Στα χέρια Χρυσοβελώνη-Καμμένος!

Στα χέρια Χρυσοβελώνη-Καμμένος!
Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή με πρωταγωνιστές δύο στελέχη των ΑΝΕΛ, τον Δημήτρη Καμμένο και την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι οποίοι σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια.
Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση του βουλευτή στο facebook με μια πειραγμένη φωτογραφία από την είσοδο του Άουσβιτς στην οποία η επιγραφή με τίτλο «Arbeit Macht Frei» έχει αντικατασταθεί από το σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη». Η κα Χρυσοβελώνη έβγαλε ανακοίνωση στην οποία «άδειαζε» τον Δημήτρη Καμμένο.
«Δεν απηχεί τις θέσεις μας η ανάρτηση του Δημήτρη Καμμένου», ανέφερε η ανακοίνωσή των ΑΝΕΛ.
Μόλις έμαθε για την ανακοίνωση ο βουλευτής οργισμένος επιτέθηκε στην κα Χρυσοβελώνη και στη Βουλή έλαβε χώρο ένα πρωτοφανές επεισόδιο.
Δ. Καμμένος:
Να σου πω! Τι είναι αυτά που γράφεις; Ποια είσαι εσύ και τα γράφεις αυτά; Εκφράζεις το κόμμα; Είχες συνεννοηθεί με τον Πρόεδρο πριν βγάλεις την ανακοίνωση; Τι έχεις κάνει εσύ για το κόμμα και για τα μνημόνια; Εχεις βολέψει όλους τους δικούς σου ανθρώπους και νομίζεις ότι αυτό είναι αντίσταση στα μνημόνια; Απάντησέ μου!
Την άρπαξε από το πέτο του σακακιού
Ο βουλευτής μάλιστα ήταν φανερά εκνευρισμένος με αποτέλεσμα να την πιάσει από το πέτο του σακακιού της και να της φωνάζει:
«Απάντησέ μου! Ποια νομίζεις ότι είσαι;».
Η κα Χρυσοβελώνη του απάντησε ότι αν δεν την αφήσει θα φωνάξει τον φρούραρχο και σήκωσε το κινητό της τηλέφωνο.
Αμέσως έσπευσαν στο σημείο δύο άτομα της φρουράς της Βουλής με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να αποχωρήσει, φωνάζοντας της:
«Μην ξανατολμήσεις σε ανακοίνωσή σου να βάλεις μέσα το όνομά μου».
Σε διευκρινίσεις που έδωσε πριν από λίγο η κ. Χρυσοβελώνη σε δημοσιογράφους είπε ότι η ανακοίνωση εναντίον του Δημήτρη Καμμένου ήταν κατ’εντολήν του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.
Σύμφωνα με την εκδοχή της κ. Χρυσοβελώνη τα πράγματα έγιναν ως εξής:
Ο Δημήτρης Καμμένος την περίμενε στη βουλή και μόλις την είδε της είπε:
«Ακου να δεις κοριτσάκι μου, άλλη φορά θα είσαι πιο προσεκτική όταν θα αναφέρεσαι στο όνομά μου. Αντε από δω που σ’έχουμε και σε ταϊζουμε!».
Διευκρίνισε , τέλος, ότι όταν υπάρχουν προσωπικές διαφορές πρέπει να λύνονται στα γραφεία και όχι στους διαδρόμους της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου