Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΓΕΡΙΚΟ ΤΕΡΑΣ!!!

Ντροπή... Παππούς Στη Νίκαια Λάρισας Ασέλγησε Σε Μαθήτρια ΔημοτικούΝτροπή... Παππούς Στη Νίκαια Λάρισας Ασέλγησε Σε Μαθήτρια Δημοτικού!

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι γονείς του ανήλικου κοριτσιού ο ηλικιωμένος, γύρω στα 80, φίλησε στο στόμα (!) την μικρή και την
κάλεσε να τον επισκεφτεί στο σπίτι του. Μάλιστα φέρεται να της είπε χαρακτηριστικά ''έλα από το σπίτι για να ανάψουν τα αίματα''!!!
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στη Νίκαια. Η μικρή μαθήτρια (κάτω των 10 ετών!) έπαθε ΣΟΚ όταν ο ηλικιωμένος την έπιασε κοντά στο σπίτι της και ξαφνικά την φίλησε στο στόμα. Και δεν αρκέστηκε μόνο σ' αυτό (όχι ότι είναι λίγο!!!) αφού σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η μικρή, ο παππούς στη συνέχεια της είπε να περάσει καμιά μέρα από το σπίτι του για να... ανάψουν τα αίματα!
Όταν το ανήλικο κορίτσι τα εξιστόρησε όλα αυτά λεπτομερώς στους γονείς της, εκείνοι όπως είναι φυσικό έπαθαν σοκ και έγιναν έξαλλοι με τον ηλικιωμένο συγχωριανό τους.
Όπως δηλώνει στην press-a ο γνωστός Λαρισαίος δικηγόρος και πληρεξούσιος της οικογενείας κ. Στέλιος Σούρλας, ''μηδενική θα πρέπει να είναι η ανοχή σε τέτοια φαινόμενα τα οποία άπτονται και προσβάλλουνε με αίσχιστο τρόπο το γενετήσιο αθώων, ανήλικων ψυχών. Οφείλει ο κάθε ένας μας να καταγγέλει αυτά τα φαινόμενα προκειμένου όχι μόνο να καταστέλλονται αλλά και να προλαμβάνονται εις βάρος κάποιου άλλου παιδιού στο μέλλον. Tο λόγο έχει η Δικαιοσύνη.''
http://www.press-a.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου