Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΘΥΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ;;; ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΑΜΕΣΑ

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Η 4ΧΡΟΝΗ

Η απόλυτη φρίκη: Ο πα-ΤΕΡΑΣ τεμάχισε και έβρασε την Άννυ

Η απόλυτη φρίκη: Ο πα-ΤΕΡΑΣ τεμάχισε και έβρασε την Άννυ
«Ο πατέρας της τετράχρονης μού διηγήθηκε ότι όταν συνήλθε από τη χρήση ναρκωτικών, βρήκε την κόρη του νεκρή. Μόλις είδε άψυχο το κορμί της στο πάτωμα, άρχισε να την τεμαχίζει σε πολλά κομμάτια και ύστερα μου διηγήθηκε ότι έβρασε τα κομμάτια του παιδιού του. Στη συνέχεια, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, πέταξε τα κομμάτια της σε κάδους απορριμμάτων κοντά στο σπίτι του. Μου είχε πει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα χτυπούσε αρκετές φορές το παιδί. Στη συνέχεια ενημέρωσε και τη γυναίκα του και συμφώνησαν να καταγγείλουν την… εξαφάνισή της».
Αυτή την απίστευτη, φρικαλέα περιγραφή για τις συνθήκες θανάτου και «εξαφάνισης» της 4χρονης Άννυ που ήταν υπό αναζήτηση τις τελευταίες εβδομάδες από την ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ένας ομοεθνής φίλος των γονιών του κοριτσιού σε κλιμάκιο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στη Βουλγαρία. Σε αυτό τον φίλο του ο 27χρονος πατέρας αφηγήθηκε τι ακριβώς συνέβη με την τετράχρονη.
Οι αξιωματικοί έχουν επιβεβαιώσει τη μαρτυρία του εν λόγω ατόμου και από ίχνη αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα των γονιών της μικρής. Εκτιμούν ότι ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε είτε από στραγγαλισμό είτε από χτύπημα του πατέρα της, ο οποίος προχώρησε μετά στις προαναφερόμενες φρικαλεότητες.
Ο βασικός μάρτυρας έμενε μαζί τους στο διαμέρισμα της Μιχ. Βόδα, με τον οποίο συναντήθηκαν όταν πήγαν στη Βουλγαρία στις 22-23 Απριλίου 2015 για να επιστρέψουν την επόμενη μέρα, στις 24, και να δηλώσουν την εξαφάνιση του παιδιού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.
ΠΗΓΗ: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου