Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που οργάνωσε ο Σύλλογος Κυπρίων νομού Λάρισας για την έναρξη της Ε.Ο.Κ.Α. 1Η Απρίλη 1955. 
Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου εψάλη επιμνημόσυνη δέηση για όλους τους πεσόντες της Ε.Ο.Κ.Α. Στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία του Ιεραπόστολου της Ι.Μ. Λευκωσίας και προέδρου των εθελοντών της Κύπρου κ. Αποστόλου.
Έπειτα ακολούθησαν χαιρετισμός του προέδρου του Συλλόγου Κυπρίων Ν. Λάρισας Ντίνου Αυγουστή και καταθέσεις στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων που βρίσκεται στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου καθώς και βραβεύσεις δύο ηλικιωμένων κυριών οι οποίες ανάβουν το καντήλι στο εικονοστάσι δίπλα από το μνημείο για χρόνια ολόκληρα.  Παρέστη πλήθος κόσμου, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, εκπρόσωποι της περιφέρειας Θεσσαλίας, των διοικητών 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ και ΑΤΑ αντίστοιχα καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων. Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ εκπροσώπησε ο συντονιστής Τύπου κι Επικοινωνίας Δημήτρης Τσιάρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν παρέστη στις εκδηλώσεις ούτε ένας από τους 8 βουλευτές του Νομού μας κι αυτό είναι δυσάρεστο. 
Η εκδήλωση έκλεισε με ενός λεπτού σιγή και τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ. 

Τιμή και Δόξα στους ΗΡΩΕΣ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου