Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΦΑΟΥΛ" ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ...


Καλογιάννης καλεί Παπούλια για την υπόθεση Ν. Ρωμανού
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης για την υπόθεση Νίκου Ρωμανού επισημαίνει τα παρακάτω:
«Για 25η μέρα συνεχίζει την απεργία πείνας ο κρατούμενος Νίκος Ρωμανός διαμαρτυρόμενος για την πολιτική απόφαση διακρίσεων της κυβέρνησης, στο να μην του χορηγηθεί άδεια για να παρακολουθήσει μαθήματα στην σχολή που πέρασε. Η πολιτεία θεσμικά δίνει το δικαίωμα και την δυνατότητα στους κρατούμενους να δώσουν εξετάσεις.
Θεωρούμε απαράδεκτη την επίδειξη δύναμης από πλευράς της κυβέρνησης απέναντι σε ένα 21χρονο παιδί του οποίου η υγεία επιδεινώνεται δραματικά και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο του θανάτου.
Η δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί, η δημοκρατία στην πατρίδα μας δεν κινδυνεύει από μια τέτοια απόφαση.
Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση στο θέμα των εκπαιδευτικών αδειών του Νίκου Ρωμανού. Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του προέδρου της Δημοκρατίας για να δοθεί λύση στο πρόβλημα με ισονομία και ισοπολιτεία».

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Θεωρούμε ότι γι αυτά τα ζητήματα αποκλειστικά αρμόδια είναι η δικαιοσύνη. Καλό θα ήταν ο νέος δήμαρχος Λαρισαίων να έχει την ίδια στάση για ποινικά ζητήματα για τους κατηγορουμένους όλων των πολιτικών κατηγοριών ... Και να μην τους κατατάσσει ανάλογα με την ιδεολογική και πολιτική τους κατεύθυνση.... Να ισχύουν οι ίδιοι Νόμοι για ΟΛΟΥΣ!!! Εξάλλου η δικαιοσύνη σαφώς επιτρέπει και σε αυτόν τον κρατούμενο όπως και σε όλους να σπουδάζει και να εκτίει την ποινή του ταυτόχρονα, γιατί θα πρέπει σύμφωνα με τον κ. Καλογιάννη να ισχύσει κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό για την περίπτωση του; Μήπως γιατί έχει αριστερίζουσα ή μάλλον ακροαριστερίζουσα πολιτική ταυτότητα;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου