Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΡΟΜΠΡΑ!!!

Eβαλαν την Ελλάδα στον χάρτη του Ισλάμ ως… OROBPA των Βαλκανίων!

Δείτε τι τύπωσε και μοίρασε στους «μαχητές» του το «Ισλαμικό Κράτος» – Με μαύρο χρώμα αποτυπώνονται οι περιοχές που θεωρεί το ISIS ότι θα πρέπει να εμπεριέχονται στην ίδρυση ενός μελλοντικού ισλαμικού χαλιφάτου

Ελλάδα και Κύπρος στον χάρτη των ισλαμιστών

 Eβαλαν την Ελλάδα  στον χάρτη ΤΟΥ Ισλαμ ως… OROBPA των Βαλκανίων



Ντοκουμέντο: Ο χάρτης που τύπωσε και μοίρασε στους «μαχητές» του το «Ισλαμικό Κράτος» και κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο. Με μαύρο χρώμα αποτυπώνονται οι περιοχές που θεωρεί το ISIS ότι θα πρέπει να εμπεριέχονται στην ίδρυση ενός μελλοντικού ισλαμικού χαλιφάτου. Μεταξύ αυτών των περιοχών συμπεριλαμβάνονται τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Τα σύνορα του χαλιφάτου φτάνουν μέχρι τον Ατλαντικό στα δυτικά, έως την Αυστρία στα βόρεια, συμπεριλαμβάνουν ολόκληρη την Αφρική βόρεια της Σαχάρας, την Αραβική Χερσόνησο, την Ινδία, μέρος της Κίνας και το σύνολο των χωρών των λεγόμενων τουρκόφωνων περιοχών της Ασίας


Ενδιάμεσος σταθμός η Ελλάδα για τους τζιχαντιστές – Ενας εξ αυτών νοσηλεύεται
στη χώρα μας και συγκεκριμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Λάρισας


Ο απόηχος των συγκρούσεων μεταξύ των ακραίων ισλαμιστών του ISIS («Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε») και των δυνάμεων του Ασαντ, του Ιράκ και των Κούρδων φτάνει ως την Ελλάδα. 

Οι αρμόδιες ελληνικές αρχές ανησυχούν για το ενδεχόμενο να δραστηριοποιούνται ήδη ακραίοι ισλαμικοί πυρήνες στη χώρα, βασικό αντικείμενο των οποίων είναι η παροχή διευκολύνσεων και υποστήριξης σε πολίτες δυτικοευρωπαϊκών χωρών που επιδιώκουν να φτάσουν ως τα νοτιοανατολικά σύνορα της Τουρκίας ώστε να ενταχτούν στις τάξεις του «Ισλαμικού Κράτους». 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για πολίτες χωρών που ανήκουν στη ζώνη Σένγκεν και οι οποίοι, αφού φτάσουν στην Ελλάδα, μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς σε κάποια από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου που διατηρούν απευθείας σύνδεση διά θαλάσσης με τα απέναντι μικρασιατικά παράλια. 

Κατόπιν, μέσω Τουρκίας, προωθούνται στα πολεμικά μέτωπα του Ιράκ και της Συρίας, πυκνώνοντας έτσι τις τάξεις των ακραίων ισλαμιστών. Οι άνθρωποι αυτοί είναι στην πλειονότητά τους πολίτες αραβικής, κυρίως, καταγωγής, οι οποίοι όμως έχουν αποκτήσει την υπηκοότητα κάποιας χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ας σημειωθεί ότι στο πλαίσιο αυτό, εδώ και μερικές εβδομάδες σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται σε εξέλιξη ευρείες επιχειρήσεις κατά τζιχαντιστών.
Κόκκινος συναγερμός

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, προς το παρόν, όπως επισημαίνουν αρμόδιοι κύκλοι, οι ελληνικές αρχές έχουν υπό έλεγχο και παρακολουθούν τις κινήσεις ορισμένων ακραίων στοιχείων της μουσουλμανικής κοινότητας. Εξάλλου από τις «επεκτατικές» βλέψεις των ακραίων ισλαμιστών του ISIS δεν εξαιρείται ούτε η χώρα μας, αλλά ούτε και η Κύπρος, καθώς σε πρόσφατο χάρτη που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο συμπεριέλαβαν και τις δύο μεταξύ των εδαφών που σκοπεύουν να καταλάβουν! Σε ό,τι αφορά μάλιστα την Κύπρο, τα μέλη της οργάνωσης έχουν ως στόχο να ιδρύσουν στο εγγύς μέλλον ακόμη και «επιχειρησιακή βάση». Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, στο πλευρό των τζιχαντιστών που δρουν στο Ιράκ και τη Συρία εκτιμάται ότι πολεμούν χιλιάδες μαχητές με ευρωπαϊκές ρίζες, μέρος των οποίων διείσδυσε στη Συρία και στο Ιράκ μέσω των τουρκικών συνόρων. Ορισμένοι από αυτούς προέρχονται από χώρες της Βαλκανικής, με την Αλβανία, το Κόσοβο και τη Βοσνία να έχουν τη μερίδα του λέοντος και αυτό παρά τις προσπάθειες των εκεί επίσημων αρχών να ελέγξουν το φαινόμενο 
ποινικοποιώντας τη συμμετοχή των πολιτών τους σε συγκρούσεις που γίνονται σε τρίτες χώρες. 

Τα αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι μέχρι στιγμής στις συγκρούσεις στη Συρία και το Ιράκ έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 10 Αλβανοί πολίτες, ενώ πολύ περισσότεροι έχουν τραυματιστεί. Ενας εξ αυτών νοσηλεύεται στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Λάρισας. Πρόκειται για τον Ε.D. ο οποίος στρατολογήθηκε από τους τζιχαντιστές και αναχώρησε από την Αλβανία για τη Συρία στις 8 Φεβρουαρίου 2013 προκειμένου να πολεμήσει στο πλευρό των ανταρτών και εναντίον των δυνάμεων του Ασαντ. Σε μία από αυτές τις μάχες τραυματίστηκε σοβαρά στο σώμα και στο σαγόνι και αφού νοσηλεύτηκε για κάποιο χρονικό διάστημα στην Τουρκία, εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε ιατρικό κέντρο στη Λάρισα όπου και συνεχίζεται η θεραπεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου