Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ



Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εκδήλωση - Κοπή πίτας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ. Η εκδήλωση γνωριμίας που έγινε στο κατάμεστο από μέλη και φίλους του Κινήματος καφέ - μπάρ "Princess" στον πεζόδρομο της οδού Κούμα περιελάμβανε ενημέρωση για τη δράση του Κινήματος, λαχειοφόρο με δώρα τοπικών επιχειρήσεων αλλά και την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση έκλεισε με λαϊκή ζωντανή μουσική ενώ τα μέλη του Κινήματος ανανέωσαν το ραντεβού τους συντονίζοντας νέες δράσεις οι οποίες θα έχουν συνεχής μορφή με εκδηλώσεις, ομιλίες και παρεμβάσεις για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του ταλαιπωρημένου πλέον Έλληνα πολίτη. Η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που κατέκλεισαν το χώρο της εκδήλωσης.

2 σχόλια:

  1. Ενα νεο κινημα Θελω δράση στα κοινωνικά προβλήματα και παρεμβάσεις.Ποτε εχετε το γραφειο ανοιχτο να περασω στην Κανάρη .
    Με εκτιμηση
    Γιωργος 69867223504

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΟ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΡΑΨΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...Ή ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΕΙΛ ΣΤΟ keepanafora@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή